Защо трислойният паркет става все по-търсен, споделят от CarpetMax

Защо трислойният паркет става все по-търсен, споделят от CarpetMax

В последните години на пазара се е наложил ламинатът-настилка с разумна цена и отлични качества, която обикновено е съставена от няколко слоя с различна структура. Често повърхността се обработва, за да придобие изолационни качества-да не пропуска вода и влага, да не се надрасква, да издържа на интензивно натоварване. Така голяма част от потребителите са забравили за трислойния паркет от CarpetMax, който има своите предимства пред останалите настилки. В следващите редове ще ви разкрием повече за производството и приложението му.

Какво представлява трислойният паркет

Можете да добиете представа какво всъщност представлява тази настилка още от наименованието й. Това е продукт, съставен от три дървесни слоя с естествен произход и отлично качество.

  • горният слой обикновено е с дебелина 3-5 мм и е съставен от благородна дървесина (дъб, клен, бук или ясен);
  • средният придава устойчивост и обикновено е от иглолистна дървесина;
  • третият слой гарантира стабилността на ламелите. При него нишките са положени напречно.

Цялостната конструкция се характеризира с огромна здравина и качество. Слоевете на трислойния паркет се полагат напречно един на друг и реагират като едно общо, което ги прави изключително стабилни. При натиск натоварването се разпределя равномерно, което не позволява негативно влияние на външни въздействия. Дори при интензивна ежедневна експлоатация трислойният паркет не губи качествата си.

Това е екологична настилка, чието производство е съобразено с опазването на околната страна. Използва се по-малко дървесина от трудно възобновими видове. Естественият вид създава чувство за уют и топлина в дома. Трислойният паркет буквално задържа топлината в помещението и не й позволява да излезе от стаята. Може да бъде монтиран върху подово отопление, което не е възможно при някои други настилки.

Какви са неговите предимства пред ламинирания

Трислойният паркет има изключително дълъг експлоатационен живот. При правилен монтаж може да издържи до 50 години. Някои производители дават доживотна гаранция на произведения продукт и са убедени, че той не би загубил качествата си дори при интензивно натоварване и ежедневна експлоатация.

Тази масивна настилка няма фуги, което решава проблемите със събирането на прах и мръсотии. Стабилните ламели не позволяват скърцане и разместване. Така получавате здравина и стабилност, която няма да ви създава грижи. Някои модели имат изключително големи плоскости, с които пестите време и при монтаж. Те също така създават по-изчистена и стилна визия.

Трислойният паркет е асоциация за топлина-буквално и преносно. Буквално, защото не позволява на топлината да напусне помещението и е незаменим изолатор през зимните месеци. Преносно, защото естественият му състав и висококачествена дървесина създават чувство за уют и комфорт, без значение от цвета, който изберете.

Откъде можем да закупим трислоен паркет, без да се тревожим за качеството

Екипът на burgas-portal.com препоръчва CarpetMax като доверена фирма с утвърдено име и 24-годишен опит в продажбата на подови настилки. Имат изградена мрежа от физически магазини в цялата страна и добре развит онлайн магазин carpetmax.bg. Една от категориите артикули, които предлагат, е трислойният паркет. Всички модели са произведени от първокласни европейски фабрики и гарантират удовлетвореност и дълъг експлоатационен живот на продукта.

КарпетМакс също така предлага монтаж и поставяне на закупените настилки за ваше улеснение. Търсенето на добри майстори, които да предоставят изгодни и качествени услуги, е трудно, затова можете да се доверите на специалистите от CarpetMax.

Натиснете за да оцените!
[Total: 0 Average: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *