С какво се различават елитните компаньонки, споделят от Kompanionki.bg

С какво се различават елитните компаньонки, споделят от Kompanionki.bg 

Голяма част от мъжете поне веднъж в живота си са ползвали услугите на проститутка, като причините могат да бъдат най-разнообразни – било то липса на сексуален партньор в този определен момент от живота, неочакван страстен импулс или просто от любопитство. Колкото и безобидно да изглежда това на пръв поглед, тези срещи могат да донесат неприятни последствия на мъжете от гледна точка на хигиената или дискретността на магистралната сексуална изкусителка.

За да сте сигурни, че всичко ще бъде наред можете да се доверите на услугите на елитни компаньонки.

С какво се различават елитните компаньонки?

Елитните жрици могат да предложат съвсем различно ниво на еротичните изживявания. Тук не говорим за задоволяване на първичната нужда от секс, а за изкуство, което елитните момичета владеят до съвършенство, като започнем от класния им маниер и визия и стигнем до похотливите погледи и главозамайващите им техники за тотално прелъстяване. Друг изключително важен аспект е засиленият медицински контрол, на какъвто те биват подлагани, за да може клиентът да е спокоен да изисква всякакви услуги, без да му се налага да намалява удоволствието от компаньонките като използва предпазни средства.

Кои са най-честите представители?

Голяма част от красивите момичета от модните подиуми и лъскавите списания също извършват подобни платени услуги. Много от познатите ни миски, манекенки, модели и плеймейтки могат да бъдат повикани за ескорт на някое ВИП събитие, а дори и за секс, но тук цената ще бъде доста солена. За сметка на това изживяването би си струвало всеки лев, защото говорим за изваяни в лице и тяло компаньонки с изкушаващ силиконов бюст и плътни хиалуронови устни. Но както казахме това са класни момичета, които не можеш просто да наемеш за един час в колата си, тук говорим за пълна програма от елитна компаньонка, която не само дава, но и очаква най-доброто – луксозни апартаменти, хотели, СПА хотели.

Има ли сайтове само за подобни обяви?

Разбира се, че съществуват множество сайтове за елитни компаньонки, където всеки мъж може сам да избере момиче според неговите вкусове и желания. Всяка изкусителка дава персонална информация за себе си:

  • Цвят на косата;
  • Височина;
  • Дължина на краката;
  • Размер на бюста; 
  • Към всичко това добавя и свои снимки, за да може клиентът да бъде убеден, че точно това е изкусителката, с която той желае да се срещне.

Какво ще намерим в Kompanionki.bg?

Kompanionki.bg е сайт, който предлага обяви на момичета, готови на всичко да ви доставят неизмеримо удоволствие, като задоволят и най-съкровените ви еротични фантазии. Разнообразието от елитни компаньонки предлага на мъжете палитра от изкушения в най-различни категории сексуални дейности, отношения тип Girlfriend experience или просто ескорт, масаж или стриптийз.

Освобождаването на съзнанието и тялото ви е само на един клик разстояние.. С Kompanionki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *