Как да избегнете рисковете при вземане на бърз кредит онлайн – съвети от CashCredit

Как да избегнете рисковете при вземане на бърз кредит онлайн – съвети от CashCredit

Онлайн бързите кредити са ново поколение финансови инструменти, чието основно предназначение е покриването на внезапно възникнали разходи или друга спешна нужда от пари. Какви обаче са рисковете, които поемаме при кандидатстване и теглене на един такъв бърз онлайн заем, къде и за какво е важно да внимаваме и как да разпознаем кредитната институция, отличаваща се с коректност и прозрачни условия? Нека видим какво смятат от Кеш Кредит?

От къде можете да получите бърз кредит

На отрасловия пазар в момента има само няколко сериозни играча, на които можете да се доверите и единият от тях е Cash Credit. Това е компания с дългогодишна практика и пазарно присъствие в отрасъла, има изградена мрежа от над 70 офиса в страната и се отличава с високо ниво на коректност, прозрачност и изгодни условия за кандидатстване и изтегляне на бързи онлайн кредити.

Компанията е създала и поддържа изключително добре подреден и структуриран многофункционален сайт, който от една страна съдържа цялата необходима информация за предлаганите услуги и от друга страна възможност за дистанционно кандидатстване за онлайн изтегляне на заем.

За какво е важно да внимавате

Изключително важно, преди кандидатстването и изтеглянето на онлайн бързи заеми, е да се запознаем с:

  • лихвените проценти на изтеглената сума;
  • какъв е размерът на общата сума, която трябва да върнем;
  • какъв е крайният срок за това;
  • общия брой на вноските за целия погасителен план.

Това е доста подробна информация, която трябва да съберем предварително, дори и online, и да направим изчисления, дали ще можем да обслужваме изтегления кредит и как да планираме личните си финанси за това. Помнете, че редовното обслужване на заема ще предотврати последващи допълнителни оскъпявания и увеличаване размера на вноските. Така, че ако искате да сведете рисковете от вземането на онлайн бързи кредити до минимум, възползвайте се максимално от събраната информация.

Как да разпознаете коректната кредитна институция

Когато избираме доверена компания е важно на първо място да проверим, дали нашият фаворит е вписан в регистъра на финансовите институции на БНБ. Това най-малкото говори за коректност относно съхранението и боравенето с личните ни данни. Подобни компании попадат под регулациите на закона в случай на регистрирани злоупотреби с конфиденциална лична информация или потребителски права.

На следващо място, трябва да се запознаем с публикуваните в сайта на компанията Cashcredit.bg условия, които са напълно прозрачни и без скрити такси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *