Подготовка за родилното с бебешки гащеризони – съвети от Рая Тойс

Подготовка за родилното с бебешки гащеризони – съвети от Рая Тойс

Бебешкият гащеризон е абсолютно необходима дреха за вашето мъниче. Практична и семпла, тя гарантира че бебето ще е със защитени гръб и кръст и няма шансове да го надуха студен вятър и да донесе неприятности и настинки.

Как да изберете

Когато избирате бебешки гащеризони, трябва да съобразите следните неща:

  • На каква възраст е детето;
  • Дали е за момче или момиче;
  • За кой сезон ви трябва;
  • По какви поводи ще го обличате.

Възрастта на вашето дете е от съществена важност, защото ориентира към какъв размер ще се насочите при поръчване на дрешката. Друг фактор, върху който тя влияе, е начинът на закопчаване, защото при по-големи деца обличането е лесно и безпроблемно, докато новородените имат нужда от гащеризони, чиито крачоли се отварят напълно. За ваше улеснение можете да намерите модели и с копчета, и с цип.

Разликата между момичешките и момчешките бебешки дрехи е основно в дизайна. Момичешките имат повече декорации от типа на дантели и къдрички и са решени в розово-лилаво. Вариантите за момченца са в по-тъмни цветове, преобладаващо в синьо-сивата гама.

Сезонът, в който ще вашето мъниче ще носи гащеризона също се отразява върху избора – за летните дни е естествено да изберете вариант с къси ръкави и крачоли и от лека материя. За зимния период плюшените модели са предпочитани тъй като са и меки, и много топли и вашето бебе ще се чувства отлично в тях. В онлайн магазина на RayaToys ще намерите дори варианти с качулка, за още по-добро предпазване и в най-студените дни.

По какви поводи ще обличате малкото човече определя на какъв дизайн ще се спрете. Ежедневните бебешки гащеризони е добре да са удобни за обличане и събличане, с ненатрапчиви картинки и цветове. Моделите за „официални“ поводи се отличават с по-твърди и изискващи материи, повече декорация и са предназначени повече за показ и красота, отколкото за удобство.

Подходящи ли за ежедневно носене

Бебешките гащеризони са особено подходящи за ежедневно облекло за вашето бебе. С тях то ще бъде облечено спретнато от главата до петите, без опасност да се разгащи, да му се смъкнат панталонките или да се случи друга неприятност.

Друго предимство е, че обличайки такава дрешка, няма да ви се налага да съчетавате два или повече елемента на детското облекло, което е много практично в натовареното родителско ежедневие.

От какъв материал са направени

Бебешките гащеризони предлагани от RayaToys са направени изключително и само от висококачествен памук. Това ги прави меки и фини и много подходящи за нежната бебешка кожа. Използваните багрила са сертифицирани за безопасно оцветяване на детски дрехи, което намалява риска от алергии и други нежелани реакции до минимум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *