Магазин за хранителни добавки Healthstore.bg

Магазин за хранителни добавки Healthstore.bg

Вие сте ентусиаст или професионален бодибилдър, отдадени сте на културизма или просто на здравословния начин на живот и търсите висококачествени хранителни добавки? В магазините на Healthstore можете да намерите това, което търсите. В кои градове са достъпни и как да се възползвате от техния фитнес център? Защо можете да се доверите на тази компания при покупката на висококачествени спортни продукти? Вижте сами!

В кои градове може да намерите магазин за хранителни добавки Healthstore

С изграждането и развитието на магазинната си мрежа от специализирани търговски обекти в страната, от компанията са обхванали градовете:

  • София;
  • Пловдив;
  • Бургас;
  • Варна;
  • Стара загора.

Всеки един от тях е изключително богато зареден с разнообразие от натурални хранителни добавки и спортни храни. Тук ще Ви посрещнат млади професионалисти в спорта и бодибилдинга, готови да предложат най-добрите и висококачествени решения според нуждите Ви.

Компанията притежава и един от най-големите в България онлайн магазини за хранителни добавки и био продукти, с които можете да се запознаете, благодарение на подробните продуктови описания, а при необходимост от допълнителна помощ, можете да я получите онлайн напълно безплатно.

Нещо повече за нашия фитнес център

Разширявайки услугите за своите клиенти, Healthstore отвори един от най-модерните фитнес центрове в Бургас, оборудван с последно поколение фитнес уреди, интернет, телевизия и LCD дисплеи. Тук освен високото ниво на комфорт и технологичност, ще откриете пълен набор от протеинови барове, хранителни добавки и спортни аксесоари. Това обаче не е всичко! В центъра на Healthstore ще откриете професионални фитнес инструктори, които ще изготвят най-подходящите за Вас тренировъчни програми и хранителни режими, съобразени с целите Ви.

Най-важното, което всеки заинтересован от фитнес центъра Healthstore трябва да знае е, че неговото първо посещение е напълно безплатно. Така всъщност имате възможност напълно свободно да изпробвате възможностите на залата и да се убедите в нейния комфорт, уют и най-добро оборудване.

Защо да се доверите на Healthstore

Защото от компанията внимателно подбират доставчиците и партньорите си, с което целят да предложат най-добрите оригинални и 100% качествени маркови продукти на отлични цени. Това, с което могат да се похвалят, е че доста добре се справят с оглед на високия процент положителни мнения от страна на потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *