Качествени мъжки ризи от TEODOR

Качествени мъжки ризи от TEODOR

Вярваме, че можем да променим живота на съвременния човек към по-добро. В търсенето на идеални решения за мъжки гардероб, TEODOR следи отблизо новите технологии в обработката на материали и непрекъснато развива своята колекция от ризи, която вече има повече от 300 цвята и модели. 

Предлагаме мъжки ризи в различни цветове, стилове и размери. За удобство на избора на сайта е предвиден филтър, който ви позволява да сортирате продуктите по характеристики (размер, цвят и кройка). При нас можете да си купите мъжка риза за всеки повод.

Какво ще намерите при нас

  • атрактивни цени за ризи за мъже;
  • висококачествено рязане и шиене на продукти;
  • разнообразие от стилове;
  • широка гама от цветове и текстури;
  • голям избор от материали (лен, памук и др.).

Каталогът съдържа маркови ризи от колекциите на TEODOR, сред които можете да намерите модел на човек от всяка възраст. За създаване на дрехи се използват висококачествени тъкани и класически шивашки технологии. Благодарение на това ризите винаги изглеждат безупречни, елегантни, стилни.

Какво трябва да знаете преди да поръчате

За да поръчате риза, внимателно изберете размера. Близо до всеки модел има връзка към таблица с  размери, съответстваща на този продукт. 

Със закупуване на мъжки ризи в онлайн магазина Teodor.bg, паралелно можете да си купите добри аксесоари: вратовръзки, копчета за ръкавели, шалове и др.

Ние контролираме качеството на продуктите и нивото на обслужване. В каталога винаги има новости. Ще се радваме на отзивите ви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *