Какво е трислоен паркет и какви са предимствата му, разказват Carpetmax

Какво е трислоен паркет и какви са предимствата му, разказват Carpetmax

Обстановката у дома е плод на нашите упорити старания да направим жилището си приятно за обитаване. Избираме мебели с висок ентусиазъм, защото знаем, че ако те са модерни и функционални, и на нас ще ни е добре, когато сме си вкъщи. Всички помещения са от значение, а това е и причината да подходим много внимателно при тяхното обособяване. 

Избор на ново обзавеждане или покупка на нови подови настилки – и в двата случая имаме интерес да се сдобием с качествени и красиви решения, които да дават своя положителен отзвук години наред след това. Съвременният трислоен паркет е отличен избор за търсещите стабилност, здравина и още редица предимства, свързани с подовата настилка. Карпетмакс ще оправдае всичките Ви очаквания, колкото и взискателни да са те.

С какво се отличава трислойният паркет?

Трислойният паркет е вид подова настилка, която е подходяща най-вече за жилища. Откроява се с изключителна издръжливост, а съвместимостта му с подово отопление е пълна. Изпълва всяко помещение с уют и топлина, което е незаменим плюс за онези, които искат именно това за дома си.

Името на подовата настилка издава, че тя е изработена от три слоя:

  • Благородна дървесина с дебелина 3-5 мм;
  • Иглолистна дървесина с дебелина за по-голяма устойчивост;
  • Отново иглолистна дървесина, която осигурява баланс на ламела.

Подовата настилка от естествена дървесина е в пъти по-добър вариант от която и да е друга, поради категоричните си положителни качества, доказали се във времето. Тя е лесна за вграждане, а устойчивостта й е гарантирано безпрецедентна.

Защо да го изберете за подова настилка?

За търсещите най-доброто за дома си е дори и задължително да заложат на трислойния паркет. И не само защото неговият монтаж е лесен за извършване, но и защото не се изисква допълнително циклене и лакиране. Изберете трислоен паркет от Carpetmax.bg, защото:

  • Имате възможност да поставите подово отопление;
  • Събирането на прах ще остане в миналото;
  • Фугите ще липсват напълно;
  • Разместването и скърцането повече няма да Ви безпокои;
  • Не е възможно свиването на ламелите.

Направете най-доброто за имота си и стъпвайте по земята с най-голямо удоволствие. 

За какви помещения е подходящ?

Изборът на трислоен паркет е уместен, когато е време да се погрижим за комфортната обстановка у дома. Когато този път искаме всичко да е перфектно, и когато не ни се правят компромиси с каквото и да е било. Този вид подова настилка е подходяща за всякакви помещения като спалня, детска, хол, кухня и др. Погрижете се за всичко с Карпетмакс. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *