Какви работни обувки да изберем спрямо нашата професия

Какви работни обувки да изберем спрямо нашата професия

Стандартите за безопасни условия на труд обхващат и професионалните облекла, които до голяма степен допринасят за сигурността ни, докато изпълняваме задълженията си. Обувките са също много важен компонент, който има за цел да ни осигури стабилност и антиплъзгаща основа. 

За да не бъдем саботирани от собствената си неудобна екипировка, е желателно да си набавим възможно най-качествената такава, с която да крачим уверено към върховете в кариерното развитие. Обезопасяващото покритие на носените от нас кубинки или ботуши трябва да бъде факт, за да не станем главни герои в злополука. Проверете в Stenso и изберете чифт водоустойчиви работни обувки още сега.

Какви работни обувки да изберем спрямо нашата професия

Висококачествените работни обувки от Stenso.net отговарят на различни стандарти, с които е препоръчително да се запознаем, преди да купуваме каквото и да било. Най-общо казано, те гласят следното:

  • Моделите, предназначени за професионална и непрофесионална употреба не притежават защитна подметка и са обозначени с номера 01, 02, 03, 04;
  • Решения с изцяло професионално предназначение – ще ги откриете маркирани с S1, S2, S3, S4, S5;
  • Работните ботуши и кубинки, които са строго специализирани, притежават защитно бомбе, имат антистатични свойства, устойчиви са на хлъзгане, изолират добре студ и топлина.

Изберете подходящ чифт, съобразявайки се изцяло с естеството на работата, опитвайки се да не допускате никакви компромиси. 

Кои модели са най-удобни

Моделите работни обувки не отстъпват по разнообразие на специализираните облекла. Те са много различни по вид, а всеки служител има възможност да открие решение, което да му допадне във всяко едно отношение:

  • Медицински чехли и саба;
  • Летни и зимни маратонки с висока защита;
  • Гумени ботуши;
  • Ортопедични сандали за ежедневна употреба;
  • Половинки. 

Поставете удобството на първо място и разгледайте наличните размери в магазин Stenso.

Какви видове има

Не е казано, че обувките за професионална употреба трябва да имат изцяло “работна” визия. От модна гледна точка също имате на разположение страхотни възможности, от които да се възползвате. В цветово отношение имате свободата да експериментирате, за да изглеждате добре дори и в службата. Сериозността на задълженията Ви не отменя нуждата от висока естетика, която често пъти бива неглижирана, заради потребността от удобство и сигурност. С магазин Stenso повече няма да се лишавате от нищо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *