Черен Петък 2020 в Bazar.bg

Черен Петък 2020 в Bazar.bg

Кога тази година ще бъде Черен Петък 2020

Най-чаканият ден за пазаруване през 2020-та ще се състои на 27-ми ноември. Тъй като самият ден е обвързан със семейния американски празник Ден на благодарността, който се отбелязва на 4-тия четвъртък от ноември, датата за Черния Петък е плаваща, но винаги е в края на месеца.

На този ден в магазинната мрежа и онлайн се пуска огромно разнообразие от стоки и услуги на нови, доста по-ниски цени. Намаленията по време на Черния Петък могат да достигнат 50-60% от първоначалната цена, а в някои случаи промоциите стигат и до 90%. Това превръща Black Friday в много любим и очакван с нетърпение от всички шопинг-маниаци ден.Черен Петък 2020 в Bazar.bg

Какви раздели ще имат намаления в Bazar.bg

Знаейки, че само един ден с намаления в годината не стига, от Bazar.bg организират специален BlackBazar в последния петък от всеки календарен месец. На този Черен Базар търговците предлагат една съществена част от стоките си на много изгодни цени, минимум 20% по-ниски от стандартните. Разделите, участващи в това събитие са:

  • Мода;
  • Електроника;
  • Дом и градина;
  • Спорт, хоби, книги;
  • Детски и бебешки стоки;
  • Бизнес, машини, инструменти.

Гарантирано е, че всички обяви, участващи в намалението, са публикувани поне месец по-рано, както и че цената им е била замразена последните 30 дни. По този начин клиентите се предпазват от изкуствено завишаване на цените преди калкулиране на отстъпката.

Кои стоки са най-търсени от потребителите на Черен Петък

По време на Черния Петък, потребителите на Bazar.bg разглеждат най-много разделите за мода, търсейки изгодни мъжки и дамски дрехи и обувки. На не по-малък интерес се радват и стоките от разделите за дома и офиса, тъй като обичайните цени на тези стоки не са никак ниски.

Другият вид продукти, които се търсят, са тези от раздел Електроника – най-често се преглеждат обявите за лаптопи, компютри, телефони и електронни четци.

Възможността да се сдобият с желания артикул на изгодна цена мотивира много от потребителите на Bazar.bg да следят от рано всички обяви, както и да оставят имейл в специалната форма за абонамент, който да ги известява за предстоящите оферти на всеки BlackBazar.

Ако все още нямате регистрация в Bazar.bg, побързайте и я направете още днес. По този начин ще можете да следите всички предстоящи събития с намаления, както и да пазарувате стоки за дома или подаръци за близките Ви хора с няколко клика на мишката и без да се налага да напускате комфорта на дома си. Удобството и удовлетворението са гарантирани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *