Какви са ползите от промо-кода на ICN.bg

Какви са ползите от промо-кода на ICN.bg

С този бонус, Вие имате възможността да намалите общата сметка за плащане към компанията. Това означава, че Вие ще спестите определен процент от общото Ви задължение за използваните фирмени услуги. Така всъщност, Вие имате възможността да намалите разходите си и да предложите по-конкурентни цени на своите клиенти. Имате възможност също да намалите разходите за своите клиенти, да направите предложенията си към тях по-изгодни и достъпни, получавате един по-нисък ценови праг на употреба и т.н.

Кога е изгодно използването му

Употребата на промо кода от ICN.bg е изгодна по всяко време и в случаите, когато трябва да подновявате абонамента си за дадена услуга на компанията. Без значение дали това се случва на месечна или годишна база, промо-кодът ще Ви помогне да намалите общата сума и реално да платите по-малко. Това е възможно, благодарение на кампанията за повишаване на конкурентоспособността на българските онлайн бизнеси, за подпомагане оптимизацията на разходната част на онлайн дружествата и подобряване на интернет бизнес средата в страната.

Използвай още сега промо код за 10% отстъпка в ICN.bg – ihost10

Кога може да се прилага

Използването на промоционалния код от ICN.bg е възможно както при еднократно плащане за използваните от Вас услуги, така и за многократно ползване при всяко плащане. Тоест, можете да го използвате всеки месец, когато имате плащания към компанията или всяка година, ако плащанията Ви са на годишна база. Тоест, той ще Ви върши работа дългосрочно, а не само веднъж или само за един или два месеца. Това всъщност е и една от най-добрите новини за всички собственици на сайтове, онлайн магазини, блогове, влогове и различни други онлайн платформи.

До кога е валиден

Валидността на промо-кода от ICN.bg не може да бъде назована с точност, тъй като той се издава и контролира от самия хостинг провайдер, но теоретично е безсрочен. Това отново е факт, че имате възможност да го използвате всяка седмица, всеки месец, всяка година и т.н. Така всъщност, Вие в дългосрочен план си осигурявате конкурентно предимство пред Вашите съперници в бизнеса и имате възможност да предложите по-достъпни цени в бранша. Разбира се, в даден момент и по решение на хостинг доставчика, валидността на кода може да бъде прекратена, но към момента той работи напълно коректно.

Промо-кодът за 10% отстъпка в ICN – ihost10 – е валиден постоянно!

Може ли този промо-код да се споделя с други хора

Разбира се! В случай, че искате да помогнете на свой приятел, колега или партньор, можете съвсем свободно да споделите този промо-код, така че да им помогнете да намалят разходната част в своите проекти. Освен на индивидуална среща, други канали за споделяне, които можете да използвате, са социалните мрежи от рода на Facebook, Instagram, YouTube и други. Без значение дали поддържате голяма Фейсбук страница с много лайкове или имате тематична група със заинтересовани към подобна отстъпка членове, можете да им споделите кода, който в по-долния раздел ще споменем.

Кой е той

Промо-кодът от ICN.bg е ihost10 и той е изключително лесно приложим и използваем. Необходимо е просто да продължите с четенето на тази статия и към нейния край ще разберете по-подробно как да приложите тази отстъпка и да се възползвате от нейните преференциални условия. ihost10 осигурява една конкурентоспособност, която Ви извежда едни гърди напред пред конкурентите си. Вижте все пак кога и за кои фирмени услуги е валиден, колко ще спестите и как да го приложите в системата!

За кои услуги на ICN.bg е приложим

Промо-кодът ihost10 от ICN.bg е приложим за всички услуги на компанията, включително и най-предпочитаните, като: 

  • WordPress хостинг;
  • SSL Сертификати;
  • Уеб-хостинг;
  • VPS/Cloud;
  • Бизнес мейл;
  • Sitebuilder.

В случай, че ползвате една или няколко от тези или останалите услуги и продукти на компанията, Вие имате възможност за всяка от тях поотделно или заедно да приложите отстъпката. В случай, че обслужвате клиентски профили и искате да им спестите средства, така че да предложите конкурентни условия за работа с Вас, ihost10  би бил чудесна възможност за това.

Колко ще спестя

Ето че стигнахме и до момента, в който ще споделим колко бихте спестили при използването на промоционалния бонус от ICN.bg. Използвайки тази буквено-цифрова комбинация, Вие имате възможност да спестите цели 10% от общата сметка за плащане към ICN. Вероятно отстъпката не Ви изглежда кой знае колко голяма, но при дългосрочното използване може да се изчисли, че за няколко години употреба бихте спестили значителни суми.

Спести 10% в ICN.bg с Promo Code ihost10

Как да го използвам

Употребата на ihost10 от ICN.bg е изключително лесна и елементарна. Необходимо е просто да извършите всички стандартни действия по процеса за подновяване на абонаментите си, докато не стигнете до етапа за разплащане. В този прозорец трябва да откриете полето за въвеждане промо-код. Там въведете ihost10 и натиснете бутона за прилагане. В този момент наблюдавайте общата стойност, която би следвало да намалее с 10%. Това системата автоматично ще го направи и ще Ви покаже сумата, която трябва да платите. От нататък, всичко е стандартно до финализиране на процеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *