Съвети при избор на дамско бельо, споделят от Melina.bg

Съвети при избор на дамско бельо, споделят от Melina.bg

При избора на бельо жените подхождат с особено внимание, но ако става въпрос за продукти за съблазняване, някои дами се объркват. Как да изберем еротично бельо, за да изглеждаме съблазнителни и да не изпитваме дискомфорт пред любимия човек? Първо, струва си да разберете какво впечатление трябва да направите на партньора. За някои върхът на изкушението е пастелна дантела и игрив дизайн, за други – черен блясък, метал и кожа.

Как да изберем еротично бельо?

Бельото не може фундаментално да промени отношенията или да освежи интимния живот. Но може да създаде правилното настроение и помага да се потопите в света на еротичните фантазии.

Модните тенденции играят важна роля при избора на еротично бельо, но основните критерии, които трябва да се следват при покупката, са психологическият и физическият комфорт. Това означава, че продуктите трябва да бъдат удобни и съответстващи на характера ви.

Дамско бельо Melina.bg

Как да подберем бельото правилно спрямо фигурата?

  1. Бельото е предназначено да направи фигурата да изглежда по-добре. По-добре е да “опаковате” буйните  гърди в балконетки  или бюстие с широки презрамки. Такива стилове на сутиени максимално отварят горната част на гърдите, като същевременно осигуряват добра поддръжка в долната част.
  2. Собствениците на по- скромен бюст могат визуално да увеличат размера  с помощта на бельото, но не забравяйте, че еротичното бельо не остава дълго на собственика  си и обикновено бива разсъблечено в изблик на страст. За да не разочаровате партньора си по време на интимни игри, по-добре е веднага да покажете “стоката на лицето”.
  3. Момичетата с стегнати  малки гърди могат да си позволят нещо, което не е подходящо за дами с пищни  форми – пастиси. Това са стикери върху зърната с провокативен дизайн.
  4. За да подчертаете талията, дантелените колани за чорапи или кожените жартиери  са перфектен избор. Апетитните бедра ще станат още по-съблазнителни, ако закупите тънки бикини с провокатично изрязване. Ако допълвате тоалета  с чорапи в тон, няма да са необходими афродизиаци.
  5. Ако природата ви е надарила с пищни форми, грях е да ги скриете от очите на любимия човек. Но този тип фигура трябва да бъде представена правилно.

С какво да комбинирате комплекта си?

За да изглеждате съблазнително, не е необходимо да се обличате в прозрачни и малки комплекти. Основният проблем за модата с пищните форми  са масивните гърди и широката талия. Поради тази причина се препоръчва да закупите корсет – той ще затегне колана, ще повдигне гърдите, ще направи силуета по-елегантен и съблазнителен. Ако завършите облеклото си  с чорапи с дантелен колан, ефектът ще надхвърли всички очаквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *