Какви мебели са ни нужни за нов дом, разкриват от Икеа

Какви мебели са ни нужни за нов дом, разкриват от Икеа

Днес много хора мечтаят да притежават нов дом, с подходящо обзавеждане и красив интериор, създаващ усещането за уют, красота и хармония. И тук идва важният въпрос: какви мебели са необходими? В следващите редове, от ИКЕА ще разкрият някои тайни около необходимото обзавеждане и неговия избор.

Кои са нужните за новия дом мебели

Както знаем, обикновено във всяка къща или апартамент, има хол, спални, кухня и коридор. Нека разгледаме необходимите мебели по стаи:

  • В хола, експертите препоръчват да имате удобен и сгъваем диван. Така при наличие на гости, които трябва да преспят, той ще бъде удобно решение. Няколко стола с масичка за кафе, също не са излишни;
  • Спалнята е мястото, където си почиваме и нощуваме, така че тя трябва да е оборудвана с удобно и комфортно двойно легло, в двата края на което да има по едно нощно шкафче. Гардеробът за дрехите е задължителен в това помещение, както и подходящ скрин за завивките;
  • Кухнята е следващото помещение от новия дом, в което цялото семейство се събира, храни се, празнува и т.н. Тук са Ви необходими удобни и функционални мебели, като шкафове, чекмеджета, маса, столове и подходящ плот;
  • Коридорът е преходното пространство от входната врата към отделните помещения на всеки нов дом. Тук се нуждаете от място, където да закачите връхните си дрехи, след като се приберете, както и място за обувките.

Как да изберете най-подходящите

Масата в кухнята е сред мебелите, които трябва да са достатъчно големи, за да събират около нея цялото семейство. За повишено удобство, разстоянието между членовете да е поне 10 см, за да се премахнат случаите на неволни бутания помежду им. Столовете да са удобни и добре съчетаващи се по цвят с масата.

В хола на новия дом е необходима масичка за кафе и диван с няколко фотьойла за цялото семейство, които да са удобни и меки. Препоръчителна е покупката на цял комплект, за да се съчетават отделните части и да се вписват в цялостния интериор на помещението.

Когато стаите на новия дом са твърде компактни, трябва да се обръща внимание и на размерите на обзавеждането и мебелите, така че да се оптимизира максимално използваното пространство.

Какво предлага онлайн каталогът на IKEA

Online, на сайта ikea.bg, можете да откриете и поръчате пълна гама от качествени мебели за новия си дом на отлични цени. Тук Ви очаква обзавеждане за хола, кухнята, спалнята, коридора, с гаранция и бързи доставки до всеки адрес. В случай че сте привърженик на пазаруването на място и се намирате на територията на България, заповядайте в търговските ни центрове в София, Бургас, Варна и Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *