Какво да подаря на мама за празник от PhotoPrint?

Какво да подаря на мама за празник от PhotoPrint?

Наближава един от най-трогателните дни в годината – Денят на майката, което означава, че е време да помислим как да зарадваме любим човек. В крайна сметка именно с помощта на подарък можете да изразите отношението си, да покажете любов и грижа.

Подготвили сме за Вас малка селекция от идеи за подаръци, които определено няма да оставят майка ви безразлична, защото най-важното в подаръка са емоциите.

  1. За грижовна домакиня – Чаша със снимка или послание

Най-добрият подарък е този, който е направен със собствените Ви ръце. Само си представете колко приятно ще бъде майка Ви да започне сутринта си с чаша ободряващ чай, особено ако й оставите трогателно послание или съвместна снимка!

  1. Многолистен календар

Нека всеки ден на майка Ви да бъде светъл, а месецът специален! Създайте оригинален календар, в който можете да поставите не само красива снимка, а 12 прекрасни спомена, които всеки месец ще и напомнят колко много е обичана ! 

  1. Красива голяма снимка

Обградете любимия човек с грижа и топлина и за това нека има запомнящи се моменти пред очите ви. Направете истински голям и красив спомен. Страхотна голяма снимка в красива рамка, ще Ви помогне за това! 

  1. Албум с Ваши спомени

Искате ли да накарате майка си да се усмихне? Тогава определено трябва да помислите за фото албум с Ваши снимки. В него можете да сложите любимите си снимки и да добавите сладки надписи към него. Такъв албум ще бъде приятен за разглеждане, потопен в красиви спомени.

  1. Сувенир със снимка

Вместо хиляди думи понякога е достатъчно само едно действие, трогателен сувенир, който разказва за чувствата ви. Прекрасен пъзел ще бъде точно такъв специален подарък, който ще разведри всяка вечер. За по завършен вид, може да добавите и рамка, за да може след като се нареди да добие завършен вид и да се превърне в красива картина за стена.

  1. Колаж с Ваши снимки и надписи

Можете да кажете на майка си всички най-важни думи и да изразите истинската си благодарност: „за услугите на семейството“, „за най-вкусните палачинки“, „за най-добрата усмивка“. Бъдете креативни в избора на подарък и нека един прекрасен колаж от снимки и надписи, Ви помогне в това. Подберете подходящи снимки и индивидуален надпис, за всяка снимка, с който ще накарате усмивката на лицето й да заблести !

 

С любов, Photoprint.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *