„MAX Digital“: Нова сила в дигиталния маркетинг от Борислав Дончев и Мартин Гочев

„MAX Digital“: Нова сила в дигиталния маркетинг от Борислав Дончев и Мартин Гочев

Динамичното дуо Борислав Дончев и Мартин Гочев навлиза смело в арената на дигиталния маркетинг с най-новото си начинание: MAX Digital. Тази иновативна агенция е готова да трансформира сектора на дигиталния маркетинг, предлагайки обширно портфолио от услуги, за да помогне на бизнеса да процъфтява в дигиталната сфера.

MAX Digital се ангажира да подобри онлайн отпечатъка на бизнеса със своите опитни услуги за оптимизация за търсачки (SEO) и локални SEO. В свят, доминиран все повече от онлайн транзакции, видимостта в търсачките е от първостепенно значение. Дончев и Гочев разбират този решаващ фактор и стратегически са проектирали своите предложения.

Борислав Дончев - собственик

Агенцията също така признава значението на преобразуването в дигиталния маркетинг и по този начин включва оптимизирането на процента на преобразуване в своя списък с услуги. Тази изключително важна услуга гарантира, че уебсайтовете са фино настроени, за да мотивират посетителите да се ангажират с марката или да направят покупка, което води до повишени приходи.

Създавайки нов прецедент в индустрията, MAX Digital е първият в страната, който предлага „Оптимизация на Glovo Store“. Тази иновативна услуга ще даде възможност на бизнеса да оптимизира предимствата на популярната платформа за доставка Glovo, което ще доведе до засилен растеж и взаимодействие с клиентите.

MAX Digital също разширява експертния си опит за рекламиране с плащане на кликване на различни платформи като Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube и др. Разпознавайки потенциалната възвръщаемост на инвестициите от тези маркетингови канали, MAX Digital проектира ефективни стратегии за максимизиране на ползите за клиентите.

В допълнение към тези услуги, агенцията се гордее със способността си да създава удобни и естетически издържани уебсайтове и онлайн магазини. Те също така предлагат услуги за оптимизиране на App Store, като признават нарастващото влияние на мобилните приложения на днешния пазар.

Мартин Гочев

За стартиращи компании MAX Digital предлага цялостни дигитални брандирани и стратегически услуги. Те са предназначени да улеснят процеса на създаване на силен дигитален отпечатък, като полагат стабилна основа за тяхното онлайн пътуване.

За да осезае присъствието си, MAX Digital се подготвя да се състезава за престижната награда „Уебсайт на годината“ в категория „Стартъп“ през 2023 г. Номинацията е доказателство за техния непоколебим ангажимент за предоставяне на висококачествени и иновативни услуги.

С MAX Digital Дончев и Гочев демонстрират задълбочено разбиране на екосистемата на дигиталния маркетинг. Предлагайки набор от услуги, които отговарят на различни бизнес нужди, новата агенция на дуото е готова да направи значителни крачки в тази бързо развиваща се индустрия.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *